Wavebox – Super Browser for Work

Jan 12, 2022
Wavebox – Super Browser for Work

Efter att ha börjat som Wmail, ett e-postklientprogram, har Wavebox förnyats och förvandlats till en superwebbläsare för jobbet. Det mest imponerande är att Wavebox kan samla de flesta verktyg du behöver varje dag på en enda plats; öka därför din produktivitet och optimera ditt arbetsflöde.

Arbetsflödet bättre i Wavebox

Wavebox visar sig vara det ultimata verktyget för personer som arbetar med flera konton som Facebook, Twitter eller Pinterest. Det är effektivt att använda då du bara behöver skapa en grupp för varje inloggning och sedan växla mellan konton lika enkelt som du skulle byta flikar i en webbläsare. Inte bara begränsat till sociala mediekonton, Wavebox gör det enkelt att ansluta till andra appar också som Google, Microsoft, Trello, Slack och Evernote. Det är ett centralt nav för alla dina produktivitets- och kommunikationsbehov.

För att öka produktiviteten är det viktigt att blockera distraktioner. Ett stort antal aviseringar från flera appar kan verkligen påverka din koncentration. Wavebox stödjer teammedlemmar att hålla sig uppdaterade med notiser och olästa meddelanden. När du är i upptaget-läge behöver du bara ett klickljud för att stänga av aviseringarna.

Förbättra ditt lagarbete

En av de avancerade funktionerna i Wavebox för att stärka ditt lagarbete är Connect. När du använder Connect kan du njuta av kontakter med ett klick med alla i ditt team. Du kan snabbt dela din skärm och arbeta tillsammans över plattformar eller dela en fil av valfri storlek med personer i ditt team.

Wavebox integrerar även funktioner för att stödja fjärrarbete. Med Connect-funktionen för fjärrarbetsverktyg kan du chatta eller ansluta via ljud- och röstsamtal med dina lagkamrater. Den mest intressanta aspekten är att du kan använda bild-i-bild-anrop i Slack eller någon annan app.

Smart design

Wavebox-designen är minimalistisk och stilren. Poängen med Wavebox är att förbättra din effektivitet. Det är därför Wavebox erbjuder en tydligare bild av webbsidan eller tjänsten. Du kan dölja adressfältet och ikonfältet för bättre överblick eller koncentration. Tack vare den enkla layouten med en liten stapel längst upp i fönstret kan du få mer skärmutrymme för att arbeta.

Genom att skapa ett snabbare och sömlöst arbetsflöde gör Wavebox att du kan få fler saker gjorda på kortare tid, stärka ditt team och växa ditt företag. Med unika funktioner som du inte hittar i några andra appar kommer Wavebox att vara ett perfekt val som du inte får missa.