PageFly – Shopify Page Builder-appen

Jan 12, 2022
PageFly – Shopify Page Builder App

Här är en statistik som du förmodligen redan känner till som en person som uppenbarligen uppskattar webbdesign: 38 % av människor kommer att sluta engagera sig med en webbplats om innehållet/layouten är oattraktiv. Kunder bryr sig om webbdesign. Det är en enormt inflytelserik aspekt av beslutet för alla besökare på din webbplats, oavsett om de kommer att bläddra igenom din butik eller inte. Det är därför handlare, som du själv, kommer till tjänster som ZAGO och PageFly. Vi, precis som du, förstår behovet av bra design och vi gör allt vi kan för att få det att hända.

I den här artikeln vill vi berätta om PageFly, vad det gör och hur det blev Shopifys #1-rankade sidbyggarapp.

Vad är PageFly?

PageFly är programvaran som Zago ofta använder för att hjälpa handlare att skapa otroliga butiker på Shopify. Det är en dra-och-släpp sidbyggare som låter vem som helst skapa konverteringsdrivande butiker med lätthet.

Du kan hitta dem i Shopifys appbutik med mer än 6715 recensioner och ett totalt betyg på 4,9. PageFly-kunder har också rapporterat en svindlande nöjdhetsgrad på 97 %.

Hittills har PageFly lyckats etablera en kundbas på över 150 000 användare. De gör det genom att tillhandahålla ett enormt bibliotek med element och mallar som hjälper nybörjarbutiker att hitta sina fötter och hjälper mer erfarna butiker att få mer försäljning.

Här är några av de viktigaste funktionerna att veta om PageFly:

 • Över 80 element går långt utöver rubrik, text och bild. Tänk nedräkningstimer, inbäddade kartor, vackra stjärnbetyg och så mycket mer.

 • 100+ mallar med hög konvertering som kickstartar försäljningen i nybörjarbutiker. Välj från vad som helst i biblioteket , till att börja med, och sätt sedan igång med att ändra och lägga till de element du vill ha. När det kommer till online-affärer är design allt. Dessa otroliga mallar har skapats för att imponera och är kurerade av ett team av erfarna proffs. De täcker olika sidtyper och nischkategorier. Mallarna laddas väldigt snabbt och är mycket lyhörda.

 • Dra och släpp-system som låter användare ordna element i strukturerade segment och sedan finjustera dem hur de vill genom "styling"-alternativen (se exemplet ovan).

 • Full respons på alla enheter, vilket innebär att du inte behöver justera dina sidor individuellt för varje enhet. En storlek passar stationära datorer, surfplattor och mobiler på PageFly!

Den bästa delen? PageFly har en gratis plan, vilket betyder att ingen är utesluten! PageFly låter dig komma åt alla dess appfunktioner samt få kundsupport dygnet runt under dess kostnadsfria plan. Det enda du behöver göra är att komma igång nu! Zagos läsare får en rabattkupong på 20 % för de betalda PageFly-planerna som ger dig ännu mer hjälp för att öka konverteringsfrekvensen.

Vem är PageFly till för?

Även om PageFly fungerar bäst för nybörjare inom e-handelsvärlden, är vi övertygade om att du aldrig ska sluta bygga din butik. Det finns alltid något som kan justeras, oavsett hur minutiöst det är, för att få ut den fulla konverteringspotentialen i en onlinebutik.

Nybörjare – Shopify-nybörjare älskar PageFlys mallar, som är optimerade för att driva konverteringar från början. De uppskattar också PageFlys snabba och hjälpsamma svar när det gäller att hjälpa handlare att bygga en butik.

Mellanprodukter – Säljare med lite erfarenhet av Shopify kan också använda PageFly, särskilt i dess bibliotek med mer avancerade element. PageFly integreras med flera andra Shopify-appar, vilket innebär att medelanvändare kan experimentera med Mailchimp-formulär och integrationer av sociala medier för att expandera sina butiker utåt.

Avancerat – Avancerade användare som vill öppna en expansionsbutik kommer att tycka att det är enkelt med PageFlys exportfunktioner, som låter dem kopiera stilen och innehållet i sin befintliga butik för att spara timmar på att installera sin nya. De uppskattar också de avancerade elementen i PageFly, som de som möjliggör integrerade flöden mellan deras Shopify-butik, Facebook-butik och Instagram-butiker.

PageFly Hjälp

Du är aldrig ensam när du bygger med PageFly. De förstår att det kan verka otroligt skrämmande att designa en hel butik för många handlare, så de tillhandahållergratis och experthjälp över en mängd kanaler:

 • Onlinedatabas – En hel webbplats full av material som hjälper dig att använda PageFly, från grundläggande hjälp till konverteringstips.

 • YouTube-kanal – Ett regelbundet uppdaterat bibliotek med videor där de leder användarna genom teorin och praktiken för att bygga den perfekta butiken från grunden.

 • Livechatt – Som en del av alla planer, inklusive den kostnadsfria, kan användare få omedelbara svar på frågor från vårt kundframgångsteam.

 • E-posthjälp – Alltid tillgänglig och redo att lösa alla frågor som de får.

De är mycket stolta över en fantastisk meritlista inom kundsupport, och de är glada över att säga att deras kunder verkligen uppskattar det.

5 exempel på Shopify-butiker som använder PageFly

Behöver du några konkreta bevis på vad PageFly kan göra? Kolla in de 5 butikerna nedan, som alla byggdes med PageFly.

1. Lyfe Fuel

LYFE Fuel är en hälso- och välmåendebutik som säljer näringsprodukter. De har ett vackert färgschema och en utmärkt layout på deras hemsida, men den sanna skönheten ligger i deras produktsida. Här får kunderna ett gäng lättnavigerade rullgardinsmenyer, några fantastiska funktioner som rullande banners och en lockande recensionssektion med stora, attraktiva bilder.

Samtidigt som LYFE Fuel letade efter att skapa en webbplats, slutade det med att spendera en hel del pengar på att upphandla designers och webbutvecklare. Så här var deras erfarenhet: hela processen var mödosamt långsam och kostsam. Och även om kostnaderna förblev höga, fanns det lite eller inget utrymme för att göra förändringar och förbättringar.

Det var detta som fick dem att leta efter andra lösningar tills de stötte på PageFly. LYFE Fuels konverteringsgrad har ökat med 400 % sedan lanseringen. Med över 270 sidor skapade med PageFly, har LYFE Fuel en framgångssaga som ingen annan. PageFly låter dem designa skräddarsydda element för sina webbsidor och ha fullständig kontroll över utseendet och känslan i deras onlinebutik. Eftersom LYFE Fuel säljer näringsprodukter spelar kundrecensioner en avgörande roll för att fastställa giltigheten. PageFly har gjort det möjligt för dem att visa kundrekommendationer på nästan varje sida på deras webbplats.

2. Rebelkin

Rebelkin säljer snygga glasögon på en lika snygg hemsida. De har använt textur med stor effekt i sina bakgrunder, med bra text och fet grafik på lager ovanpå. Hemsidan är riktigt bra uppdelad, med varje del packad med användbar information och bilder av deras produkter.

3. A&A Jewels Co.

A&A Jewels Co. skapades med avsikten att ha en mer grundad och enkel syn på smyckesshopping online. Vad A&A värdesätter mest är känslorna, relationerna och känslorna som är kopplade till ett smycke. Företaget bär själv ett arv av 4 generationers expertis inom guldsmide och smycken. Det företaget letade efter var en designlösning som var enkel att använda och som tillät större autonomi. PageFly gjorde det möjligt för A&A att få en praktisk erfarenhet av att skapa sin webbplats.

Medan de köper dyra smycken online vill kunderna vanligtvis ha så mycket information om produkten som möjligt. Ibland kan tillhandahålla denna information till priset av att ha en ren design för din sida. A&A har dock lyckats ge sina kunder tillräckligt med detaljer utan att skapa så att sidorna ser alltför röriga ut. De har använt elementet Produktdetaljer mycket effektivt för att dölja alla långa beskrivningar under flera flikar som kan öppnas med ett knapptryck. Idag har A&A uppnått ett fantastiskt kundengagemang med en genomsnittlig sessionstid på 3x och avvisningsfrekvensen sjunkit till 54 % från tidigare 73 %.

3. Kitepride

KitePride har många bra exempel på hur du bäddar in video i din Shopify-butik. Som ett socialt och ekonomiskt ansvarsfullt företag som uppgraderar gamla drakar till nytt mode, har KitePride en stor historia att berätta och gillar att göra det genom video. De använder utsökt bildspråk och färg i hela sin butik men överfullar aldrig det vita utrymmet.

3. Grand Videoke Nordamerika

Grand Videoke är ett varumärke som ägnar sig åt att bygga avancerade karaoke-set. Det som inspirerar detta företag är en önskan att främja känslor av gemenskap och firande. Det är ett av de första företagen att skapa en bärbar karaokemaskin som har röstkommandofunktioner som låter dig välja låtar med din röst. 2021 bestämde sig Grand Videoke för att vidga sina horisonter genom att lansera sin webbplats.

Grand Videoke fann PageFly som en av de enklaste sidbyggarna som finns tillgängliga med konkurrenskraftiga priser. Dess intuitiva gränssnitt gjorde det möjligt för företaget att skapa en fantastisk webbplats utan att spendera orimliga summor på att anställa utvecklare. Efter att ha lanserat sin officiella webbplats med PageFly, har Grand Videoke sett en ökning med 1 300 % i sin totala försäljning varje år. Idag har de skapat över 50 webbsidor med PageFly-byggaren.

PageFly-planer

PageFly erbjuder sin tjänst i form av tre breda planer. Varje företag kan sedan bestämma vilken plan som fungerar bäst för dess krav. Detta säkerställer att oavsett hur stort eller litet ett företag är, kan det fortfarande utnyttja det mesta av PageFly.

 • Den första planen är 100 % gratis. Det ger dig tillgång till alla mallar och element som finns tillgängliga på PageFly samt att du kan använda deras 24/7 chatt kundsupporttjänst. Enligt denna plan kan användare skapa en plats eller en publicerad webbsida med hjälp av PageFly.

 • Den andra planen som kallas "Pay as you go" låter dig ha så många som 20 webbsidor för en månadsavgift på $29. De flesta små till medelstora företag som letar efter seriös optimering av sin butik kan verkligen dra nytta av denna plan. Priset ändras med antalet platser som valts av en användare. För 40 slots ändras priset till $44, 60 slots kostar $59 och så vidare. Hitta fullständig information om PageFly-priser .

 • "Enterprise"-planen för PageFly ger dig obegränsad tillgång till dess tjänster och funktioner. Dessa inkluderar kundsupport för videosamtal, spårningssessioner, support för hastighetsoptimering etc. Du kan skapa ett obegränsat antal webbsidor med denna plan. Detta paket kommer till ett pris av $199 per månad.

Alla planer låter dig anpassa utan begränsningar eftersom de alla ger full tillgång till element- och mallbiblioteken. Du kan använda den kostnadsfria planen så länge du vill, och när du är redo att börja skala uppåt kan du enkelt uppgradera din plan.

Om du funderar på att välja en betald plan får Zagos läsare ett speciellt kupongerbjudande på 20 % rabatt på att använda PageFly.

Varför välja PageFly för att skapa din Shopify-butik?

1. Intuitivt gränssnitt

Allt du behöver göra för att skapa dina webbsidor är att dra och släppa olika designfunktioner som du vill ha. PageFly kommer med 50+ dynamiska mallar över genrer som mode, mat, livsstil, samtidigt som nya mallar med frekventa uppdateringar ingår. Dessutom har dessa mallar speciella mönster för att fira tillfällen som alla hjärtans dag, nittonde juni, jul, påsk, Black Friday och många fler. PageFly mallbibliotek är enhetsvänligt och fungerar på bärbara datorer, flikar och mobiler för att konvertera och imponera på besökare. Dessutom kan användare spara vissa bitar av mallar med "spara avsnitt" för att skapa en design från grunden. PageFly förstår ändå konceptet med kreativitet på språng! Den nyligen uppdaterade autosave-funktionen gör det också möjligt för kunder att spara ändringar på språng utan att behöva utföra operationen manuellt. Hittills har användare inte kunnat ställa in stilen för tredjepartselement. Men PageFly har nu gjort det möjligt för kunder att transformera tredjepartselement för att matcha utseendet på deras sida.

2. Mobilvänlig vy

Du kan använda PageFly för att skapa en upplevelse som sömlöst kan ha på olika enheter. Designen som skapas expanderar på olika sätt över enheter till maximal konvertering. Användare kan ändra utseendet på enheter genom ikonen "Styling".

3. Bra kompatibilitet

PageFly ansluter och fungerar bra med olika verktyg som kan hjälpa dig att öka konverteringshastigheten och erbjuda en upplevelse av högsta kvalitet till kunderna. Dessutom hjälper Langify-integrationen användare att skapa flerspråkiga butiker genom att bryta språkbarriärer och erbjuda automatiserade översättningstjänster. Några av de mest eftertraktade integrationerna är UpSell & Cross Sell, VS Ali Reviews Product Reviews, Instafeed och Appointment Booking App by SidePanda. Integreringarna av Loox och Judge.me hjälper till att förnya tidigare publicerade webbsidor och förbättra visuell funktion.

4. Swift kundsupport

PageFly garanterar ett snabbt svar på alla kundfrågor. Du kan skicka meddelanden när som helst under dagen och förvänta dig ett svar inom 6 minuter, oavsett var kunden befinner sig. PageFlys kundframgångsteam sträcker sig över 20 agenter och flera tidszoner, så du får omedelbar support även om du är mil bort från kärnteamet. Supporten som erbjuds är inte begränsad till livechatt eller e-postkanaler, utan sträcker sig över PageFly steg-för-steg-guider, vanliga frågor och guider. För att få tillgång till hjälp för PageFly-redigeraren ber teamet användare att bläddra igenom avsnittet "Snabbhjälp" för att få en bättre sammanfattning.

Det bästa verktyget för egentillverkade butiker

Det är vettigt för professionella designers som Zago att använda professionella designverktyg som PageFly. I våra hjärtan förstår vi kravet på bra layouter för e-handelsbutiker som inte bara ser fenomenala ut utan också lockar och konverterar besökare på ett supereffektivt sätt.

Dessutom kan kunder nu säkra Bearie-mynt genom PageFly's Referral Program. Varje gång du bjuder in en vän att gå med i PageFly får du ett Bearie-mynt. Ett Bearie-mynt anses vara lika med 1 USD i appkredit. Så du kan använda dina insamlade Bearie-mynt för att få rabatt på din totala fakturering.

PageFly erbjuder nu en rabattkupong på 20 % endast för Zagos läsare. Så vad väntar du på? Det är dags att skapa din webbutik!