Weglot: e-handel flerspråkig

Jan 12, 2022
Weglot: eCommerce multilingual

Visste du att ungefär hälften av människor föredrar att köpa på sitt eget språk? 60 % av människorna köper sällan eller aldrig på webbsidor som bara är engelska. Språket på din webbplats är en särskilt viktig faktor när det kommer till konverteringsfrekvens och övergripande kundupplevelse.

Men att göra din Shopify-butik till en flerspråkig webbplats kan låta överväldigande och som mycket arbete som förmodligen kommer att ta tid som du inte har. Du kanske också har funderat på att skapa olika webbplatser för varje nytt språk, men detta kommer i slutändan att ge dig nya problem i framtiden eftersom du måste uppdatera flera webbplatser kontinuerligt. Och viktigast av allt, den rätta lösningen är faktiskt mycket enklare än så.

O que é Weglot, unser neuer partner?

Weglot låter dig ha en flerspråkig webbplats på bara några minuter. Weglot lägger till en språkväljare på din webbplats och låter kunden enkelt översätta innehållet utan att du behöver lägga till någon kod.

 Med andra ord förenklar Weglot din översättningsprocess för att göra din webbplats flerspråkig på några minuter.

Lätt att installera och lätt att hantera, Weglot låter dig definiera vilken typ av översättning du vill ha genom att erbjuda dig mer än 100 språk och 3 översättningsalternativ: automatiserad, manuell och professionell för en kvalitetsöversättning, i skala och skräddarsydd. Den upptäcker automatiskt allt innehåll på din webbplats och översätter det. På så sätt fokuserar du på innehållets kvalitet och inte på de tekniska detaljerna.

Hur kan Weglot hjälpa ditt företag?

E-handel blir en allt viktigare del av den globala handeln. Med mer än en fjärdedel av världens befolkning nu handlar online, kan den globala e-handelsbranschen online vara mer relevant för din butik än du kanske tror. För 2021 förväntas den internationella e-handelsindustrin stå för 17,5 % av detaljhandeln över hela världen .

Shoppare letar alltmer efter att köpa varor utanför sitt hemland, vilket gör detta till en spännande tid för alla e-handelsentreprenörer som vill öka sin andel på internationella marknader. Kolla hur Weglot kan hjälpa ditt företag, oavsett om du är intresserad av att sälja mer eller utöka ditt varumärke:

  • E-handel: nå nya kunder och öka din konverteringsfrekvens. Köpare är dubbelt så benägna att köpa på sitt eget språk. Gå inte miste om potentiella kunder.
  • Marknadsföringswebbplatser: utöka ditt varumärke bortom gränserna. Potentiella kunder och partners kanske letar efter dina lösningar på ett annat språk.
  • Byråer: sluta skjuta upp flerspråkig till fas 2. Weglot samarbetar med dussintals ledande webbbyråer för att hjälpa dem att utveckla premium flerspråkiga webbplatser.
  • Programvarulösningar: tillhandahåll premiumtjänster på alla språk. Prata med alla dina kunder på deras eget språk och utveckla din verksamhet.

Bli hittad av dina nya kunder med en översatt webbplats som också är optimerad för flerspråkig SEO. Dina översatta sidor indexeras automatiskt på Google enligt flerspråkiga bästa metoder för SEO.

Förbättra din avvisningsfrekvens med omdirigeringsfunktionen. Det låter dig automatiskt visa dina sidor på ditt målgruppsspråk, baserat på deras webbläsarinställningar.

Hur fungerar det?

Weglot är lätt att installera och kompatibel med alla CMS- och webbplatsteknologier. Du kan få din flerspråkiga webbplats igång på mindre än 5 minuter. Välj först ditt målspråk från en lista med 100+ . Välj din integration baserat på din webbplats CMS. Efter ett par steg kommer din webbplats att vara helt flerspråkig, med ett första lager av automatisk översättning. Sedan kan du enkelt granska och redigera allt ditt översatta innehåll genom ett enkelt gränssnitt.

Använd Weglots kontextredigerare för att översätta ditt innehåll direkt i din webbdesign och struktur. Se enkelt hur dina översatta sidor kommer att se ut.

 

Hur mycket kostar det?

Prissättningen beror på två variabler: antalet ord i ditt projekt och antalet översatta språk du behöver. Dessutom får du 15 % rabatt för det första året och gratis support från ZAGO-teamet som skapar ditt konto HÄR och använder ZAGO15 rabattkoden.

Hur man kommer igång

Weglot och ZAGO delar samma värderingar och samma mål, att tillhandahålla de bästa lösningarna till sina kunder och att göra deras webbplats lättare att komma åt, mer synlig och mer produktiv. Det är därför ZAGO-teamet rekommenderar Weglot till handlare som är intresserade av att expandera sin verksamhet internationellt. Det är väldigt lätt att börja:

  1. Registrera dig för ett Weglot-konto HÄR
  2. När du väljer en plan kan du klistra in en kupongkod i kassan. Använd ZAGO15 och få 15 % rabatt under det första året och gratis support från ZAGO-teamet.
  3. Gå till https://apps.shopify.com/weglot för att lägga till appen i din Shopify-butik. Använd e-postadressen som du registrerade dig med på Weglots webbplats tidigare.

Det krävs bara ett fåtal grundläggande inställningar för att appen ska vara redo att visas på din webbplats, till exempel översättningsspråk och ursprungsspråk. Du kan också anpassa och manuellt redigera allt ditt Shopify automatiskt översatta innehåll via din Weglot-instrumentpanel och beställa professionella översättningar, utan att lämna gränssnittet. Du har också möjlighet att översätta e-postmeddelanden och kassaprocessen också.

För att få veta mer om hur ZAGO och Gorgias kan hjälpa till med din butik, vänligen kontakta oss HÄR .